Palvelupaikat lapsi- ja varhaisnuorisotyössä

Lasten turvallisuus on meille tärkeää. Sen vuoksi kaikilla lapsi- ja varhaisnuorisotyöhön mukaan tulevilla tulee olla seurakunnan suositus ja jokainen velvoitetaan osallistumaan lapsi- ja nuorisotyön Turva-koulutukseen, joita järjestetään säännöllisesti.

Kaikenlaisia ihmisiä tarvitaan, olit sitten nuori tai vanha, äiti, isä(!), mummu tai vaari, lapseton tai lapsellinen - sinullekin voi löytyä paikka palvella lasten parissa.

Opettajia, ohjaajia, hoitajia ja avustajia tarvitaan pyhis-ja raamisryhmissä, seimessä ja rangereissa.
 • Haluatko sukeltaa Raamatun opetuksen saloihin lapsenomaisella tavalla? Silloin paikkasi voi olla pyhiksessä tai raamiksessa.
 • Jos pidät käytännönläheisestä ja luonnollisesta lähestymistavasta, etkä pelkää laittaa itseäsi likoon lasten ja nuorten hyväksi, saatat olla kipeästi tarvitsemamme rangeriohjaaja!
 • Onko kiinnostuksen kohteesi huikea harrastus, jonka haluaisit jakaa warttia vaille teinien kanssa – miten olisi Wartti-illat?

  Muusikko vai laulaja?
  Lapsityötä ei voi tehdä ilman lauluja ja musiikkia!
 • Tule laulattamaan lapsia hetkeksi ennen pyhis- ja raamisryhmiä sunnuntaisin
 • Wartti-illoissa on myös paikka musiikkia harrastavalle
 • Lastenkuoro ja perheorkesteri kaipaa musiikkiväkeä sekä talkoolaisia pyörittämään taustatöitä harjoituksissa ja esityksissä.

  Mediataitaja
 • Kotipuu-televisio-ohjelmaa näytetään viikoittain. Ohjelmien parissa löytyy taatusti puuhaa useammallekin media-alasta kiinnostuneelle.

  Graafikko
  Lapsi- ja varhaisnuorisossa työssä halutaan näkyä ja kuulua – oletko Sinä idearikas graafikko, joka voisit auttaa esitteiden, mainosten, julisteiden layoutien tekemisessä?

  Yleismies Jantunen ym.
  Koulujen lomien aikaan Kukkolan leirikeskus täyttyy leiriläisistä, leireillä tarvitaan lukuisa joukko ryhmyreitä, ohjaajia, avustajia, leikittäjiä, laulattajia, keittiöväkeä, siivoojia, halonhakkaajaa ym. ym. Älä tylsisty lomalla vaan lähde palvelemaan leirille!

  Palkanmaksu taivaassa taattu!

  Pienten (ja isompienkin) lasten vanhemmille vinkki: haluatko että lapsesi pääsee sisälle seurakuntaan, löytää kavereita ja viihtyy seurakunnassa? Osallistu itse lapsi- ja varhaisnuorisotyöhön jo silloin, kun oma lapsesi on vielä pieni. Innostus ja tekeminen tarttuu ja lastenkin on helpompi löytää oma paikkansa seurakunnassa.

  Kiinnostuitko?

  Ota henkilökohtaisesti yhteyttä Päivi Myllyseen, puh. 050 511 8588, sähköposti: paivi.myllynen(at)kolumbus.fi