Miksi ja miten soluun?

Jokainen tarvitsee ystäviä ja toisten tukea. Solussa nämä tarpeet täyttyvät, koska pienessä ryhmässä voi oppia tuntemaan toiset. Solussa solunjohtajasi on sinua varten, ja hän tukee ja auttaa sinua kaikessa ja rukoilee puolestasi. Solussa opit tuntemaan Jeesusta ja kasvat hengellisesti. Siellä saat myös mahdollisuuden palvella muita sillä tavalla kuin osaat.

Jos haluat päästä mukaan soluun tai sinulla on jotain kysyttävää soluihin liittyen, käytä tätä lomaketta. Yhteystietojasi käytetään vain asiaasi vastaamiseen. Solukoordinaattorit tavoittaa myös osoitteesta solukoordinaatio(at)tamperehelluntai.fi

Kun täytät lomakkeen, kerro (lisätietoja-kohdassa) jotain itsestäsi, esimerkiksi kauanko olet ollut uskossa? Oletko kenties naimisissa? tms. Entä mitä toiveita sinulla on solun suhteen? Tiedot helpottavat ja nopeuttavat sinulle sopivan solun löytymistä.


Nimi
Puhelinnumero
Sähköpostiosoite
Ikä
 Olen kiinnostunut tulemaan soluun
 Kuulun Tampereen helluntaiseurakuntaan
Lisätietoja
 
 

Huomaa täyttää allaoleva kenttä

Ennen kuin painat LÄHETÄ-nappia. Eli kirjoita kuvassa/kuvissa olevat kirjaimet tai numerot sen alla olevaan tekstikenttään (tällä vähennetään roskapostien määrää).