Tampereen helluntaiseurakunnassa toimii useita lauluryhmiä ja kuoroja.
Uusia laulajia ja soittajia tarvitaan jatkuvasti.


Ilonia-kuoro

Seniorikuoro 2014
Ilonia-kuoro on osa keskiviikon Päivätilaisuuksien toimintaa ja siksi se osallistuu Päivätilaisuuksien järjestämiin seurakuntavierailuihin ja muihin virkistysmatkoihin. Edellisten lisäksi Ilonia-kuoro laulaa mahdollisuuksien mukaan seurakuntamme muissa tilaisuuksissa ja tekee lauluvierailuja mm. seniori- ja palvelukoteihin.

Ilonia-kuoro harjoittelee pääsalissa pääsääntöisesti joka keskiviikko klo 11.00-12.00 ja laulaa tämän jälkeen Päiväkokouksessa klo 12.30-14.00.

Lauluvalikoimamme sisältää pääosin ihania ns. "Kitarakuorolauluja" kuten myös uudempaa laulutuotantoa.

Mikäli olet laulu- tai soittotaitoinen, innokas palvelemaan saamallasi lahjalla kuulijoita ja ennen kaikkea Jumalaa ja sinulla on mahdollisuus osallistua päiväsaikaan toimintaan, olet tervetullut iloiseen kuoroomme!

Yhteystiedot: Marjaana Koskinen, marjaana.koskinen[@]jonecon.fi, 0500-623366.

Moreeni-kuoro


Ohjelmistomme koostuu mm. suomalaisista Pekka Simojoen ja Lasse Heikkilän hengellisistä lauluista sekä amerikkalaisista ja australialaisista ylistyslauluista jotka on käännetty suomeksi.

Harjoitukset pidetään joka toinen viikko ja esiintymisiä on noin kerran kuussa.

Uusia laulajia otetaan aina mukaan. Tervetuloa!

Jos haluat tulla mukaan, ota yhteyttä kuoronjohtaja Timo Myllymäkeen timo.myllymaki[@]iki.fi

Lastenkuoro ja salonkiorkesteri


Lastenkuoron ja salonkiorkesterin idea on saada lapset ja perheet löytämään palvelupaikkansa seurakunnassa, sekä kasvamaan uskossa. Ohjelmisto on pääosin uutta tuotantoa, ja se rakentuu muutaman raamatullisen teeman ympärille.
Lisätietoja Lasten ja varhaisnuorten sivuilta ».

Ylistysryhmät


Ylistysryhmät palvelevat seurakuntaa soitolla ja laululla pääasiassa nuorten tilaisuuksissa, mutta mahdollisuuksien mukaan myös koko seurakunnan kokouksissa. Lisätietoa nuorten sivuilta ».