Seurakunnan lapsi- ja varhaisnuorisotyö järjestää monenlaista toimintaa raamatunopetuksesta erätaitojen opetteluun sekä muuhun yhteiseen puuhaan. Tavoitteena on antaa lapsille mahdollisuus tutustua muihin uskoviin kavereihin, saada opetusta Jumalasta ja vahvistaa oman paikan löytymistä seurakunnasta.

Lapsi- ja varhaisnuorisotyön kalenterissa näkyy tuoreet päivitykset ohjelmaan.

Sunnuntaisin:

Pyhis- ja raamisryhmät 3–12 -vuotiaille. Kokoontuminen alakerran salissa noin klo 11.20.

Seimi avoinna vanhemmille alle 3-vuotiaiden lasten hoitoon aamujumalanpalveluksen yhteydessä.

Jippii-kuoro Satelee harjoittelee Saalemin alasalissa sunnuntaisin klo 10.45-11.20.

Lastenmaailma on tarkoitettu 4-11-vuotilaille lapsille. He kokoontuvat ylisaliin sunnuntaisin iltakirkon yhteydessä klo 17-18.30. Lastenmaailman jokainen kerta aloitetaan hengellisellä osiolla, johon kuuluu Raamattuhetki, laulu ja rukous. Lastenmaailma sisältää erilaisia puuhapisteitä. Niissä lapset harjoittavat vuorovaikutuksen lisäksi käden, liikkumisen sekä ilmaisun taitoja.

Taaperoparkki on tarkoitettu pienille lapsille (0-3 v.) ja heidän vanhemmilleen sunnuntain iltakirkon aikaan. Taaperoparkkina toimivat alakerran kahvioon tehty leikkinurkkaus ja seimi. Kahvilassa vanhemmat voivat tavata toisiaan. Jumalanpalvelusta voi seurata halutessaan tilojen monitoreista.

Perjantaisin:

Royal Rangers -kerhot kokoontuvat viikoittain perjantai-iltaisin kello 17:30-19:00 syys- ja kevätkaudella.

Wartti-illat kokoavat 5.–6. -luokkalaiset perjantai-iltaisin kello 19 alkaen yhteisen ohjelman pariin.

Muu toiminta:

Mix-kerhoja pidetään eri kouluilla. Tavoite on saavuttaa mahdollisimman monia seurakunnan ulkopuolisia lapsia evankeliumilla.

Leirit ovat tärkeä osa lapsi- ja varhaisnuorisotyötä. Leirejä järjestetään eri ikäisille lapsille ja varhaisnuorille koulun lomien aikana talvella ja kesällä.

Lasten Kotipuu ja Koulun jälkeen -TV-ohjelmat näkyvät TV7:llä.

Koulupalvelu tarjoaa kouluille ja oppilaitoksille erilaista ohjelmaa mm. joulu- ja pääsiäistapahtumat. Tavoitteena on tukea muun muassa koulujen uskonnonopetusta sekä antaa oppilaille mahdollisuutta tutustua seurakuntaamme.