Käsky tehdä kaikista kansoista Jeesuksen opetuslapsia kuuluu jokaiselle uskovalle. Tämä tehtävä alkaa läheltä, jokaisen kotoa ja naapurista, mutta jatkuu aina maailman ääriin asti. Lähetystyö on seurakunnan jokaisen jäsenen tehtävä. (Matteus 28:18-20, Apostolien teot 1:8)

Seurakuntamme lähetystyö keskittyy erityisesti saavuttamattomiin kansoihin unohtamatta kumppanuutta vanhojen lähetyskenttien ja näiden paikallisten seurakuntien kanssa. Thaimaassa lähetystyömme painottuu lapsiin ja nuoriin. Helmikuussa 2013 avattiin Bangkokin yliopistoalueella nuorisokahvila sekä studio. Tavoitteena on, että tiloista muodostuisi HUB - kohtaamispaikka ja innovaatiokeskus, jossa monet nuoret saisivat rohkaisua ja kannustusta ja löytäisivät elämäntarkoituksen ja toivon.

Seurakuntamme tekee työtä Thaimaan lisäksi myös Albaniassa. Venäjän seurakunnille annamme tarvittaessa asiantuntija-apua erityiskysymyksissä ja tuemme  raamattukoulutusta erityisesti suomalais-ugrilaisten ja nenetsien parissa.  Intiassa jatkamme Hynylän lastenkodin ja raamattukoulun siirtämistä paikallisten vastuulle. Virossa teemme työtä erityisesti venäjänkielisten parissa. Afrikassa toimimme kumppanuusperiaatteella tukien seurakuntia, raamattukouluja ja antamalla humanitääristä apua. Lisäksi seurakunnallamme on erityiskohteita nk. 10/40 –alueen maissa.


Lähettiemme blogit:

Tuokkolat
http://waltersonja.blogspot.fi/
Lähetysmyyjäiset

Lähetystoimikunta järjestää  lähetyksen toimintapäivän syksyisin, joulumyyjäiset ja kevätmyyjäiset. Näiden tarkoituksena on osaltaan kerätä varoja seurakunnan lähetys- ja kehitysaputyöhön. Kaipaamme uusia idoita ja käsiä myytävien valmistamiseen. Jos olet kiinnostunut olemaan omien käsientaitojesi avulla mukana, ota yhteyttä lähetystoimikuntaan (pj. Milja Koljonen). (Tarkemman yhteystiedon saat seurakunnan toimistosta.)Fidalla (Fida International ry:llä) on Tampereella kolme myymälää. Myymälät ottavat vastaan käytettyä tavaraa, josta tuotto menee suoraan kehitysyhteistyöhön.

Tampereen Fida-myymälöiden yhdyshenkilönä toimii Rauha Davidsson
p. 040 480 2518

Fidat ovat osoitteissa:

Kuninkaankatu 22 (puh. (03) 222 6821),
Tammelan puistokatu 37 (puh. (03) 255 7502) ja
Possijärvenkatu 2 (puh. (03) 715 6337).


Eväät elämään -keräyksellä kerätään myös vuosittain varoja humanitääriseen työhön. Eväät elämään »

Seurakuntamme lähetystyön vuosibudjetti on noin 300 000 euroa.
Jäsenet voivat tukea toimintaamme:
FI27 5731 2020 0130 75 (viite: 2600).

Pääyhteistyökumppanimme ovat FIDA International ja AvainMedia.