Message-opetuslapseuskoulu on toistaiseksi tauolla.
Uuden kurssin aloituksesta ilmoitetaan.


Tampereen Helluntaiseurakunnan järjestämä Message-opetuslapseuskoulu (ent. Elämä ja Palvelu Raamattukoulu) on avoin kaikille kristityille kirkkokuntaan katsomatta. Opetus on käytännönläheistä ja tarjoaa eväitä sekä henkilökohtaiseen elämään että seurakunnan palvelemiseen.

Koulua on mahdollista käydä yhdestä kahteen vuotta. Ensimmäinen vuosikurssi painottuu henkilökohtaiseen kasvuun ja toinen vuosikurssi oman kutsumuksen ja palvelutyön vahvistamiseen. Koulumme on Global Universityn opintokeskus, joten perusopintojen rinnalla on mahdollista suorittaa opintoja johdantokursseista yliopistotason kursseihin saakka. Tarjoamme Global Universityn kursseja opiskeltavaksi myös iltaraamattukoulussa ja opintopiirissä sekä itsenäisesti etäopintoina.

Laadukkaasta opetuksesta vastaavat pääsääntöisesti pastorit, lähetystyöntekijät ja raamatunopettajat, joilla on pitkä kokemus hengellisestä työstä.

Message-opetuslapseuskoulu haluaa tukea kristittyjen hengellistä kasvua ja varustaa heitä palvelemaan omassa seurakunnassaan.

Lisätiedot: raamattukoulu.info[@]gmail.com

Message Opetuslapseuskoulu »