Jokainen rakastaa

Sydämellisesti tervetuloa Tampereen helluntaiseurakunnan järjestämään solukonferenssiin!
Tänä syksynä teemana on Jokainen rakastaa.

Jeesus alensi itsensä ja tuli meidän ihmisten keskelle osoittamaan meille sanoin ja teoin, että Jumala on rakastava Isä. Sen ajan juutalaisilla oli sulattelemista tässä sanomassa. Meidänkään ei ole helppo käsittää Jumalan rakkautta. Eikä sitä armoa, että me saamme olla siitä osallisia vaikka emme sitä mitenkään ansaitse. Mutta Jeesuksen ilmaisema Isän rakkaus oli lähelle tulevaa, aikaa antavaa ja konkreettista. Opetuslapset eivät pelkästään kuulleet vaan myös kokivat, että Jumala rakastaa juuri minua! Jeesuksen esimerkkiä seuraten he välittivät Jumalan rakkautta eteenpäin.

Mekin tarvitsemme uskon syntymiseksi ja vahvistumiseksi kokemuksia Jumalan rakkaudesta. Seurakunta on juuri tätä varten. Mutta lähelle tulevaa ja konkreettista rakkautta voimme kokea kunnolla vain läheisten ihmisten kanssa. Siksi tarvitsemme soluja.

Parhaimmillaan solu auttaa meitä sisäistämään evankeliumin, ei vain pään tietona vaan sydämen tasolla. Jeesus on kuollut juuri minun puolestani. Isä rakastaa minua. Pyhä Henki on vierelläni neuvonantajana ja voimana aina ja kaikkialla. Solussa saamme myös hyviä ystäviä, joiden kanssa voimme opetella rakastamaan toinen toisiamme. Jeesuksen sydämen asenne tarttuu tässä yhteydessä. Todellinen Rakkaus on leviävää sorttia. Se on tarkoitettu koettavaksi ja jaettavaksi. Keitä sinä ja minä voisimme rakastaa ja miten?

Konferenssi on tarkoitettu aivan kaikille. Konferenssi on maksuton. Kutsu ystäväsikin mukaan!

Tervetuloa löytämään Rakkaus, itsellesi ja jaettavaksi!


Yhteydenotto tarvittaessa:
solukonferenssi[@]tamperehelluntai.fi